Skip to the content

CRISOPERLA - TOSCANA I.G.T. 2017

Naturen er en kompleks balance af simple ting, og det er hvad vi forsøger at integrere i denne vin: frugtig og blomstret duft, blød tekstur i munden balanceret med god syre.

Produktions sted 
Montaione (Firenze)

Jordbund 
Frankisk sand, rig på marine fossiler.

Beplantning 
4500 planter pr. hektar.

Druesorter 
Chardonnay 60%, Vermentino 30%, Malvasia bianca 10%.

Training system
Guyot

Udbytte
1,5 kg pr. plante.

Høst
Med hånden i 15 kg kasser.

Winemaking
Blødpresning og gæring i cementtanke ved 18 ° C.

Ældning
6 måneder i cementtanke hviler på gæringsgær og regelmæssig batonnage.

Alkohol
12,5% vol.

Fantastisk ophold i Toscana, afslapning i skønne omgivelser og landskab, stor pool, gode lokale produkter - fremragende Chianti vine!

Hvad en kunde sagde (Tak)

Fandt du det du søgte

Kontakt os gerne for en snak

Du kan kontakte os om alt i forbindelse med vores lejligheder, rejsen hertil, vores vine og olier, sight-seeing og meget mere.