CRISOPERLA - TOSCANA I.G.T. 2017
Naturen er en kompleks balance af simple ting, og det er hvad vi forsøger at integrere i denne vin: frugtig og blomstret duft, blød tekstur i munden balanceret med god syre.
Produktions sted
Montaione (Firenze)
Jordbund
Frankisk sand, rig på marine fossiler.
Beplantning
4500 planter pr. hektar.
Druesorter
Chardonnay 60%, Vermentino 30%, Malvasia bianca 10%.
Training system
Guyot
Udbytte
1,5 kg pr. plante.
Høst
Med hånden i 15 kg kasser.
Winemaking
Blødpresning og gæring i cementtanke ved 18 ° C.
Ældning
6 måneder i cementtanke hviler på gæringsgær og regelmæssig batonnage.
Alkohol
12,5% vol.
Fandt du det du søgte
Kontakt os gerne for en snak
Du kan kontakte os om alt i forbindelse med vores lejligheder, rejsen hertil, vores vine og olier, sight-seeing og meget mere.