Skip to the content

REDIBO - CHIANTI D.O.C.G. RISERVA 2015

Produktions sted 
Montaione (Firenze)

Jordbund 
Ler, med højt mineral fossil indhold.

Beplanting 
5000 planter pr. hektar

Druesorter 
Sangiovese

Training system
Guyot and cordon spur

Udbytte 
1,2 kg pr. plante.

Høst
I 15 kg kasser

Vin fremstilling
Blødpresning, præ-fermentering kold maceration og gæring ved 26-28 ° C, med skind i 24 dage

Ældning
50% i franske træ tønder barriques, 50% i slovenske egetræs tønder i 24 months, så på flaske.

Alkohol
14% vol.

Fantastisk ophold i Toscana, afslapning i skønne omgivelser og landskab, stor pool, gode lokale produkter - fremragende Chianti vine!

Hvad en kunde sagde (Tak)

Fandt du det du søgte

Kontakt os gerne for en snak

Du kan kontakte os om alt i forbindelse med vores lejligheder, rejsen hertil, vores vine og olier, sight-seeing og meget mere.