Skip to the content

COLLI TOSCANA CENTRALE I.G.T.

Denne rosé vin er lavet ved blødpresse og hvid vinifikation af merlot druer, tidlig høst for optimalt syreniveau, fremhæve dufte og friskhed. Ideel som aperitif men også god til mad.

Produktions sted 
Montaione (Firenze)

Jordbund 
Frankisk sand, rig på marine fossiler.

Beplantning 
4800 planter pr. hektar.

Druesorter 
Merlot.

Training system
Guyot

Udbytte
1,5 kg pr. plante.

Høst
Med hånden i 15 kg kasser.

Winemaking
Blødpresning og gæring i ståltanke ved 15 ° C.

Ældning
6 måneder i cementtanke hviler på gæringsgær og regelmæssig batonnage.

Alkohol
12,5% vol.

Fantastisk ophold i Toscana, afslapning i skønne omgivelser og landskab, stor pool, gode lokale produkter - fremragende Chianti vine!

Hvad en kunde sagde (Tak)

Fandt du det du søgte

Kontakt os gerne for en snak

Du kan kontakte os om alt i forbindelse med vores lejligheder, rejsen hertil, vores vine og olier, sight-seeing og meget mere.