COLLI TOSCANA CENTRALE I.G.T.
Denne rosé vin er lavet ved blødpresse og hvid vinifikation af merlot druer, tidlig høst for optimalt syreniveau, fremhæve dufte og friskhed. Ideel som aperitif men også god til mad.
Produktions sted
Montaione (Firenze)
Jordbund
Frankisk sand, rig på marine fossiler.
Beplantning
4800 planter pr. hektar.
Druesorter
Merlot.
Training system
Guyot
Udbytte
1,5 kg pr. plante.
Høst
Med hånden i 15 kg kasser.
Winemaking
Blødpresning og gæring i ståltanke ved 15 ° C.
Ældning
6 måneder i cementtanke hviler på gæringsgær og regelmæssig batonnage.
Alkohol
12,5% vol.
Fandt du det du søgte
Kontakt os gerne for en snak
Du kan kontakte os om alt i forbindelse med vores lejligheder, rejsen hertil, vores vine og olier, sight-seeing og meget mere.